Spara pengar på massagen – boka hembesök

Att få en massage är för många en mycket trevlig upplevelse som mer än gärna sker återkommande. Massage är mycket skönt och hjälper även till med att mjuka upp leder och muskler, lindra smärta och värk och kan till och med hjälpa människor som lider av stress i sin vardag. I Stockholm finns det ett flertal olika salonger som erbjuder massage av olika slag, t.ex:

  • Helkroppsmassage
  • Halvkroppsmassage
  • Behandling för att lindra spänningshuvudvärk.

Majoriteten av alla människor skulle må riktigt gott av att besöka en massör med jämna mellanrum, men priserna i innerstaden kan bli ordentligt kraftiga och det är med andra ord inte alla som har råd att gå.

Boka massage hembesök i Stockholm

Det finns dock sätt att få ner kostnaderna när det kommer till massage. Ett sådant sätt är att välja hembesök framför besök på salongen i fråga. Det är ytterst sällan som priserna på själva behandlingen är lägre, men däremot kan man spara in en hel del pengar på själva resan in. Att ta bilen kräver inte bara att du eventuellt måste tanka, alternativt att bensin går åt. Du måste även se till att hitta en bra parkering som inte kostar skjortan. Många salonger runt om i Stockholm erbjuder behandlingar i det egna hemmet till samma kostnad som om du hade klivit in på salongen själv.

Hur går massage med hembesök i Stockholm till?

När man bokar massage hembesök i Stockholm ska man få samma bra service och samma professionella behandling som om man hade varit på salongen. Salonger som erbjuder denna tjänst gör ingen skillnad på sina kunder och du kan därför räkna med en riktigt avslappnande och gynnande behandling i ditt eget hem. När massören anländer kommer ni tillsammans överens om en plats där du kan ligga bekvämt och där personen kan arbeta ordentligt. Kommer det att användas oljor eller kräm som kan fläcka av sig är det viktigt att du täcker känsliga ytor och textilier runt dig själv och arbetsytan.

Har du inte använt dig av salongen tidigare bör du dock kolla upp referenser och recensioner, så att du kan känna dig trygg med en okänd person i ditt hem.

Jämför massage priser online

Staplar av mynt

Om du bokar ett hembesök är det troligtvis för att du vill spara in pengar eller tid. Vill du spara pengar vill du antagligen även jämföra salongernas priser mot varandra. Nuförtiden finns majoriteten av salonger i Stockholm med på en samlingssajt där kunderna själva kan se lediga tider och boka in sig direkt. Genom att använda dig av en sådan kan du snabbt och enkelt se vilka tider som erbjuds, vilka behandlingar som finns och vilken prisklass som du kan räkna med.

Fördelarna med att jämföra priser online är betydligt fler än nackdelarna. I listan nedan finner du några punkter om varför du bör jämföra innan du bokar in din behandling.

  • Enkelt att jämföra.
  • Kontaktuppgifter direkt till salongerna du är intresserad av.
  • Möjlighet att se lediga tider så du själv kan välja den som passar dig bäst.
  • Erbjuder i många fall hembesök.
  • Få så billigt pris som möjligt för samma typ av behandling och resultat.