Billig catering på Södermalm

När man ska arrangera en fest eller kanske ett företagsevent eller någon annan typ av sammankomst är mat och dryck en central del som hjälper till att göra bjudningen lyckad. Dock kanske man varken har tid, lust eller kunskap att stå i köket, lägga upp snyggt eller servera.

För att få hjälp med en lyckad tillställning kan man anlita ett företag som sysslar med catering i Södermalm och vet exakt vad som behövs.

Välja meny

Det finns ett flertal olika menyer att välja på som både kan serveras som enskilda tallrikar eller på en buffé. Man kan välja teman från olika matkulturer, kalla eller varma rätter. Självklart finns också vegetariska alternativ eller till och med helvegetariska menyer.

Efterätter, tårtor och fika

Vill man komplettera menyn med en härlig efterrättsbuffé eller kanske bara några läckra chokladtryfflar till kaffet finns ett stort urval på cateringmenyn. Alltifrån tårtor till hälsosamma fruktsallader finns att beställa för olika stora sällskap.

Bord, stolar, servis

När man beställer catering kommer tallrikar, glas, bestick, uppläggningsfat och serveringsbestick med för ett stilfullt och enhetligt upplägg. Som cateringkund behöver man inte diska efteråt utan man ställer helt enkelt bara ned tallrikar, glas, bestick och skålar i backar som cateringfirman tillhandahåller.

Även bord och stolar går att hyra och dessa hämtas också av cateringfirman efter festen.

Spara pengar genom att anlita catering

Många kanske tror att catering är dyrt, men det behöver inte vara speciellt mycket dyrare än att laga maten själv. Hos ett cateringföretag kan man beställa exakt så mycket mat som behövs. Man slipper lägga dyrbara timmar på förberedelser och man kan framförallt utnyttja hela tiden på festen till att umgås med sina gäster istället för att springa i köket och fylla på kaffe, bröd och dricka.

Ett kunnigt cateringföretag hjälper sina kunder att välja en meny som passar både budget, storlek på sällskapet och typ av tillställning. Med enkla råvaror som inte alls behöver kosta mycket går det att göra mycket genom en skicklig tillagning.

Offert

På cateringföretagets hemsida brukar det finnas ett antal olika menyer att välja på som är säsongsbetonade, anpassade efter ett visst tema eller en viss typ av tillställning. Har man särskilda önskemål kring menyer går det självklart att anpassa menyerna efter egen smak och tycke.

Kontakta ett cateringföretag från Södermalm för en lokal, trygg partner som kan hjälpa till med att göra festen till en riktig succé utan besvär!